Digital Marketing

Βήμα-βήμα ο δρόμος προς την επιτυχία

Digital Marketing Plans

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες που απαιτούν συγκεκριμένους τρόπους διαφήμισης. Σύμφωνα πάντα με τους στόχους της επιχείρησης σας, διαμορφώνουμε συγκεκριμένο πλάνο προώθησης.

social-media

Social Media​​

Η προώθηση μέσω των social media, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ψηφιακής προώθησης και διαφήμισης προϊόντων. Οι ενέργειες που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα, αποσκοπούν στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων.

seo

SEO

H βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή αλλιώς SEO είναι οι διαδικασίες βελτιστοποίησης στη δομή, στο περιεχόμενο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου, ώστε να είναι φιλικός προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης.

google

Google Advertising

Η Google είναι η διασημότερη μηχανή αναζήτησης στο κόσμο και μας δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστούμε σε τεράστιο αριθμό χρηστών. Φυσικά όταν μιλάμε για διαφήμιση στο internet μιλάμε πάντα για τη διαφήμιση στο Google και την προσπάθεια κάποιου να βγει στη 1η σελίδα.

email

Email marketing

Το email πέρα από εργαλείο επικοινωνίας χρησιμοποιείται συχνά για την προώθηση περιεχομένου, εκπτώσεων, εκδηλώσεων καθώς και για την προσέλκυση πελατών προς την ιστοσελίδα της επιχείρησης.

writer

Content Marketing

Με τον όρο content marketing εννοούμε τη δημιουργία και τη προώθηση περιεχομένου με σκοπό την ανάπτυξη της φήμης της επιχείρησης σας, την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αύξηση των πελατών.

ppc

PPC Ads

Το Pay-per-Click είναι ένα μοντέλο διαφήμισης το οποίο χρησιμοποιείται για την αύξηση της επισκεψιμότητας σε ιστότοπους, σύμφωνα με το οποίο η επιχείρηση χρεώνεται κάθε φορά κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμιση σας.

social-networking

social Media Marketing

Σύμφωνα με έρευνες το 59% των Ελλήνων έχουν κάποιο λογαριασμό σε κάποια πλατφόρμα social media. Ένα μέρος αυτών είναι και οι εν δυνάμει πελάτες σας.

Με τη διαφήμιση στα social media μπορούμε να πετύχουμε τη προώθηση στο κοινό που επιθυμείτε, να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας ώστε να την γνωρίσουν όλο και περισσότεροι χρήστες με κύριο στόχο να γίνουν πελάτες σας και να αυξηθούν οι πωλήσεις σας.

Δεν χρειάζεται να επενδύσετε μια περιουσία καθώς ορίζετε εσείς το budget που έχετε ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες σας.

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO)

Η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας ώστε να  “ανέβει ψηλότερα” στις σελίδες αποτελεσμάτων μιας μηχανής αναζήτησης (Google) ονομάζεται SEO.

Όλες οι ενέργειες που πραγματοποιούμε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας ενός ιστότοπου αλλά και μετά την ολοκλήρωση αυτού αφορούν τη σωστή δομή και τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου του. Στόχος να καταφέρουμε την “αναρρίχηση” του ιστότοπου σας στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, ώστε να αυξηθεί ποιοτικά και ποσοτικά ο αριθμός επισκεπτών του.

Χωρίζεται σε On Site SEO και Off Site SEO.

  • On Site SEO: Στοχεύουμε στη βελτιστοποίηση της δομής, του περιεχομένου και των τεχνικών χαρακτηριστικών του ιστότοπου, ώστε να είναι φιλικός προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης της Google.

  Με τη χρήση των  κατάλληλων keywords απαντάμε στις αναζητήσεις των χρηστών. Παράλληλα μπορούμε να επιτύχουμε υψηλότερη κατάταξη (rank) στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERP) που δημιούργησαν αυτές οι αναζητήσεις.

  • Off Site SEO: Προβαίνουμε σε ενέργειες οικοδόμησης εξωτερικών συνδέσμων (back links) προς έναν ιστότοπο, με σκοπό την κατάταξή του σε υψηλότερες θέσεις στα οργανικά (φυσικά-μη διαφημιστικά) αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης της Google.

 Με τη δικτύωση σε άλλες ιστοσελίδες, την ανάπτυξη άρθρων σε αυτές (ως guest), τα οποία οδηγούν πίσω στην ιστοσελίδα σας αναπτύσσονται τα links που απαιτούνται για να ανέβετε στην κατατάξη της αντίστοιχης SERP.

SEO

Email Marketing

Το email marketing αφορά την προώθηση και την ενημέρωση του αγοραστικού κοινού, όσον αφορά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που διαθέτετε, χρησιμοποιώντας το email ως μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης.

Έχουμε την εμπειρία να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια αποτελεσματική καμπάνια Email Marketing  προκειμένου να μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας και να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει σαν επιχείρηση.

Google Advertising

H Google αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως.Το Google Ads είναι ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την διαδικτυακή προώθηση της επιχείρησής σας.

Το Google Ads είναι ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος για να τρέξει μια διαφημιστική καμπάνια και να έχει άμεσα αποτελέσματα. O τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι σχετικά απλός και αυτός είναι ο λόγος που οι συγκεκριμένες καμπάνιες είναι τόσο δημοφιλείς.

Content Marketing

Το content marketing είναι η διαδικασία δημιουργίας ποιοτικού περιεχομένου για την προσέλκυση, απόκτηση και διατήρηση του κοινού σας. Αν εμείς, ως επιχείρηση, παρέχουμε συνεπείς, σχετικές και ποιοτικές πληροφορίες στους αγοραστές μας, τότε εκείνοι θα μας ανταμείψουν με τις αγορές και την αφοσίωσή τους. Και το κάνουν.

PPC Ads

Η υπηρεσία PPC (Pay Per Click) είναι το πιο διαδεδομένο είδος διαφήμισης στο διαδίκτυο. Κάποια από τα δίκτυα που προσφέρουν διαφήμιση PPC είναι το Facebook, το Yahoo και φυσικά το Google, το οποίο μέσα από την υπηρεσία Google Ads,  προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να διαχειριστουμε online καμπάνιες με στόχο τη πρώτη σελίδα των αναζητήσεων στο Google.

emails-in-2018
adwords
content-marketing
pay-per-click-ppc
e-bannerespaEΤΠΑ728X90