Σύστημα Παραγγελιοληψίας

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Το Easyorder είναι ένα σύστημα παραγγελιοληψίας κατάλληλο για κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Είτε έχετε έναν ή περισσότερους σερβιτόρους , πολλαπλά σημεία πώλησης και πόστα παρασκευής το easyorder μπορεί να απλοποιήσει και να αυτοματοποιήσει όλες τις διαδικασίες για να παρέχετε ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες σας αλλά και έχετε πλήρη έλεγχο του καταστήματος σας.

Η παρακολούθηση του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη  γίνεται πολύ εύκολα  με τη χρήση ξεχωριστής εφαρμογής στο κινητό.

Διαχείριση Delivery μέσω ασύρματης συσκευής

Η λειτουργία Delivery είναι από τις πλέον σημαντικές για κάθε επιχείρηση. Η εφαρμογή υποστηρίζει από την αναγνώρισή κλήσης του πελάτη που θα κάνει την παραγγελία, τη χρέωση της παραγγελίας στο διανομέα με τη χρήση barcode scanner, έως την επιστροφή του. Μπορεί να διαχειριστεί απλές αναλογικές γραμμές μέσω κατάλληλου modem και μέσα από τηλεφωνικά κέντρα (Σύνδεση μέσω TAPI Driver).

Λύσεις για κάθε επιχείρηση

Καφετέρειες

delivery

Take Away/Delivery

icons8 restaurant 64

Restaurant

Ξενοδοχεία

Ανάλογα με τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε

Προμήθεια εξοπλισμού
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης όσον αφορά τον εξοπλισμό και τις δικτυακές υποδομές και εφόσον δεν καλύπτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις αναλαμβάνουμε είτε την αναβάθμιση τους είτε τη προμήθεια νέου εξοπλισμού.
Εγκατάσταση / Παραμετροποίηση
Εγκαθιστούμε το εμπορικό πρόγραμμα και εφόσον πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τη σωστή παραμετροποίηση προχωράμε στη μετάπτωση των δεδομένων.
Υποστήριξη συστήματος παραγγελλιοληψίας
Είμαστε δίπλα σας παρέχοντας εκπαίδευση και λύνοντας όποια απορία ή πρόβλημα έχετε. Παρέχουμε απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και On-site σε ειδικές περιπτώσεις ( Ανάλογα το εκάστοτε συμβόλαιο υποστήριξης)

Κατεβάστε το φυλλάδιο με όλες τις δυνατότητες

Easyorder

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Η ομάδα μας θα βρει τη καλύτερη λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας!

e-bannerespaEΤΠΑ728X90