Γενικά
impact1

Τι είναι ο πάροχος;

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης θεωρείται μια εταιρία η οποία διασφαλίζει την εγκυρότητα των παραστατικών που εκδίδει, την άμεση διαβίβαση τους και αρχειοθέτησή τους στη πλατφόρμα myDATA.

Με λίγα λόγια ο πάροχος είναι ένας cloud φορολογικός μηχανισμός που επιτρέπει τη σήμανση των παραστατικών είτε αυτά είναι λιανικής είτε είναι χονδρικής. Έτσι δεν χρειάζεστε τη πολυπλοκότητα των φορολογικών μηχανισμών ή των ταμειακών μηχανών.

Ο πάροχος αναλαμβάνει την αποστολή των παραστατικών στο myDATA και εσύ λαμβάνεις επιπλέον φορολογικές ελαφρύνσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του υπουργείου οικονομικών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

profit 1

Περιορίστε κατά δύο (2) έτη το απαιτούμενο χρονικό διάστημα τήρησης των φορολογικών στοιχείων και βιβλίων που υπόκεινται σε έλεγχο από την ΑΑΔΕ.

euro circle2

Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες του παρόχου για τη διαβίβαση όλων των παραστατικών σας και περιορίστε το διάστημα επιστροφής φόρου σε 45 ημέρες.

deprecation 01

Αποσβέστε στο πρώτο έτος, μέσω έκπτωσης στο φορολογητέο σας εισόδημα, το κόστος που συνδέεται με την αγορά εξοπλισμού και λογισμικού για τη χρήση πιστοποιημένης ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

update

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μειώνει τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους, καθώς τα online συστήματα διαθέτουν ενσωματωμένους μηχανισμούς ελέγχου σφαλμάτων και δυνατότητα διόρθωσης λαθών.

copywriting

Η ηλεκτρονική αποθήκευση τιμολογίων διευκολύνει την αναζήτηση και ανάκτηση τους κατά τη διάρκεια του έτους, εξοικονομώντας χώρο και διευκολύνοντας τη διαχείρισή τους.

backup-file

Τα ηλεκτρονικά τιμολόγια είναι πιο ασφαλή από τα γνωστά σε όλους έντυπα, καθώς είναι αποθηκευμένα σε cloud συστήματα και προσβάσιμα μόνο από εξουσιοδοτημένα άτομα.

EINVOICING Ηλεκτρονική Τιμολόγηση από τη SoftOne, μία cloud υπηρεσία πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ) που απαλλάσσει κάθε επιχείρηση από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών.

EINVOICING color

Η SoftOne έχει πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING εγγυάται τη real-time διασύνδεση με το σύστημα λογισμικού της επιχείρησής σας αλλά και την ΑΑΔΕ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

e-bannerespaEΤΠΑ728X90